EXTRA RUIMTE, LICHT EN COMFORT...

4 seizoenen lang
genieten van uw serre!


Winterdagen zijn koud, kort en somber, wat een weerspiegeling is van de stemming in deze periode. De zonnige dagen brengen warmte en een goed humeur in ons dagelijks leven. De wintertuin is een heerlijke plek waar u kunt genieten van het comfort en de warmte van het toch al schaarse zonlicht. Deze luxe gebouwen genieten in veel landen een toenemende populariteit. Wintertuinen zijn te zien in bijna elke villawijk, in het dorp of zelfs in de steden. Het is niet nodig dat u een huis bezit om van het comfort en de warmte te genieten. Serres kunnen ook worden aangepast aan terrassen en balkons. Vrijstaand of geschakeld, luxueus of eenvoudig, de wintertuin dient altijd vakkundig te worden vervaardigd en vakkundig gemonteerd zodat u ook langdurig kunt genieten van de prettige sfeer. Serres zijn een klein stukje paradijs in uw huis. Er is nooit teveel tijd voor rust en ontspanning. Trakteer uzelf op momenten van vreugde in de warmte en het comfort van een wintertuin.

Prijsvoorbeeld
serre 400x300 cm

De prijs is gebaseerd op de hiernaast afgebeelde serre:

 

 • Afmetingen: breedte 4.00 meter, diepte 3.00 meter, onderzijde goot 2.20 meter, bovenzijde serre dak 2.40 meter
 • Geïsoleerde aluminium gepoedercoate profielen in wit
 • Beglazing van HR++ veiligheidsglas
 • Loopdeur
 • Schuifpui met kiepstand

Prijs incl. b.t.w. en montage € 14.295,-
Prijs is excl. bouwkundige werkzaamheden. 

Prijsvoorbeeld
serre 650x250 cm

De prijs is gebaseerd op de hiernaast afgebeelde serre geplaatst grenzend aan 1 muur:

 

 • Afmetingen: breedte 6.50 meter, diepte 2.50 meter, onderzijde goot 2.30 meter,
 • bovenzijde serre dak 2.65 meter
 • Thermisch gescheiden aluminium profielen in antracietgrijs
 • Hef-schuifdeuren met een totale lengte van 5 meter
 • Beglazing van HR++ veiligheidsglas
 • 8 stuks verzonken spotjes in de dakprofielen
 • Ventialtieroosters geïntegreerd in de ramen en dak

Prijs incl. b.t.w. en montage € 21.995,-
Prijs is excl. bouwkundige werkzaamheden. 

Zonwering

Met verandazonwering bepaalt u zelf de warmte en lichtval in uw veranda, serre of terrasoverkapping. Onaangename temperaturen in uw veranda behoren dan ook tot de verleden tijd. 

De kleur en uitstraling van het zonnescherm zijn, evenals de functionaliteiten, van invloed op uw keuze. Laat u daarom uitgebreid inspireren door onze adviseur.

Verlichting in uw serre

Bij het inrichten van een serre wordt vaak meteen gedacht aan meubels, de kleur van de vloer en leuke accessoires. Vergeet hierbij zeker niet de waarde van een goede verlichting voor het creëren van een prettige sfeer.

Een goede basisverlichting draagt hier aan bij. De basisverlichting verspreid zich gelijkmatig over de ruimte. Dit wordt ook wel het algemene licht genoemd wat ervoor zorgt dat de ruimte egaal verlicht wordt. Dit kun je eenvoudig bereiken door het gebruik van LED spots in het (serre) dak. Bijkomend voordeel is dat deze spots dimbaar zijn zodat ze tevens als sfeerverlichting kunnen dienen.

5 jaar garantie!

We gebruiken alleen RAL-geteste materialen. Daarom voldoen alle elementen die we in onze productie vervaardigen aan het strikte kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 9001.

Onze serres worden in Duitsland vervaardigd en zijn ook van de bekende duitse degelijke kwaliteit. Wij zijn er van overtuigd dat onze serres van zulke hoge kwaliteit zijn dan wij op al onze geleverde serres 5 jaar fabrieksgarantie geven. Zo bent u verzekerd van kwaliteit! 

Heeft u nog vragen over onze kwaliteit?
Neem gerust contact op!

Vraag direct een offerte aan
voor uw droom-serre!